HU
EN

PÁNiQ-PUB
Most lehetőségetek nyílik arra, hogy vendégei legyetek egy igazi bárnak és igyatok egy igazán finom sört! A helyzet azonban nem lesz ilyen egyszerű. Ahhoz ugyanis, hogy hozzájussatok e finom nedűhöz, meg kell találnotok a különleges sör összes összetevőjét, ami talán nem is olyan egyszerű. A titok ugyanis igazán összetett, és az utolsó és egyben egyik legfontosabb összetevő kezd feledésbe merülni. Ahhoz, hogy ezt is megszerezzétek, vissza kell utaznotok az 1800-as évek végére az alapító dolgozószobájába, hiszen ő a leghitelesebb forrás ha az összetevőkről van szó.

Legmodernebb pályánkon egy darab lakattal fogtok csupán találkozni, a küldetés többi része pedig mindenféle elektronikai játékelemen keresztül fog haladni. Ne lepődjetek meg, ha kinyílik egy titkos rekesz ott, ahol nem is számítotok rá! ;)

A pályát a harmadik generációs szabadulószobák kedvelőinek ajánljuk, ahol nem a keresgélés és lakatnyitogatás a cél, hanem a legmodernebb megoldások.2-6 játékos számára

18 éves kortól

60 perces játékidő

2990 Ft /fő

Budapest, 1146. - Zichy Géza u. 14. (Dürer hátsó kapu) Keressétek a táblát a kapun, és kövessétek a rajta található utasításokat!

Foglalás
Toplista
1

Kucsa Laca

kiszabadulási idő: 21

2

Gone Rouge

kiszabadulási idő: 22

3

Söriparosok

kiszabadulási idő: 29

4

NAPOCSKA

kiszabadulási idő: 30

Kövess minket!

Partnereink

PÁNiQ-SZOBA © 2012-2017 - Minden jog fenntartva!
Webdesign: Indie Creative Lab, Programozás Kravinskiy.COM