Kérdésed van? Telefonos operátorunk MOST elérhető! +36 70 408 46 84
Csak a budapesti pályáinkra érvényes!
HU
EN
Elfogadott vásárlási utalványok
Elfogadóhely

Tudtad?

Most már elfogadunk K&H SZÉP kártyát és Erzsébet-utalványt is!

Elfogadott vásárlási utalványok

Rólunk

A PÁNiQ-SZOBA 2012. március 15-én nyitotta meg kapuit Budapesten, így a világ első LIVE ESCAPE GAME szobái közé tartozik. Az igazi „garázsvállalkozásként” induló cég jelenleg 9 pályával rendelkezik Magyarországon, ezenkívül - már az óceánon túl - Los Angeles - Hollywoodban és Ausztráliában is megtalálható.

A sokszínű, tematizált, különleges feladatokkal rendelkező pályáink célja, hogy minden korosztály és társaság megtalálja a számára legizgalmasabb küldetést.

A PÁNIQ-SZOBA

Éljétek át a bezártságot, legyetek részei egy nyomozós küldetésnek, vagy válasszatok kedvetekre egyéb szolgáltatásaink közül!

Fő profilunk a szabadulószoba, és Budapest szívében jelenleg 10 különböző tematikájú pályán tehetitek magatokat próbára!

Családi pályáinkra az egész családot várjuk, akár 6 éves kortól, de ha a barátokkal kicsit misztikusabb környezetre vágytok, tudtok csemegézni attrakcióink között!

A kijutáshoz az intelligenciátokra és csapatmunkára lesz szükség, ugyanis a helyiség minden sarka, minden tárgya egy „kulcs”, mely közelebb visz titeket a szabadsághoz. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé..

Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet itt az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki. Ha megtaláljátok az utolsó kulcsot, ami a kijáratot nyitja, megmenekültetek! Az összehangoltság elengedhetetlen, így egyszerre 2-15 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, akár 10 méterrel a föld alatt!

Ismerd meg a klasszikus és népszerű „room escape” játékot, és éld át az élményt többszörösen, ÉLŐBEN! Ha egy felejthetetlen és új élményre vágysz 60 percben, és persze van hozzá merszed, foglalj időpontot a PÁNiQ-SZOBÁBA.

Már kijutottál? Akkor juss be a 8D mozinkba, ahol a film megelevenedik és részese lehetsz a filmnek!

Kicsit kieresztenéd a gőzt? Gyere le hozzánk a Dürer-Kertbe és dobj el pár tucat baltát szabályozott, biztonságos körülmények között!

Kaland, csapatépítés, élmény, “némi” feszültség és egy kis misztikum! Ez a PÁNiQ-SZOBA!

Gyakori kérdések

Légyszi időpontotokra pontosan érkezzetek! A legoptimálisabb, ha 1-2 perccel előbb csengettek. Ha 10-15 perccel előbb értek oda, elképzelhető, hogy nem tudnak beengedni Titeket a kollégák, ezért higgyétek el, nem érdemes előbb menni! Otthon nézzétek meg a térképen, merre van az utca, ahol vagyunk, mert sokan eltévednek és így a legegyszerűbb mindenkinek! Késni azért nem érdemes, mert elképzelhető, hogy nem fogtok tudni játszani, hiszen nem szeretnénk, ha az utánatok lévő csapatnak miattatok kelljen várakozni.

Ha szükséges, menjetek el mosdóba, mielőtt érkeztek. Itt a pincékben nem egyszerűek sokszor a körülmények.

NEM TALÁLTÁL VÁLASZT A KÉRDÉSEDRE?
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ELÉRHETŐSÉGEINK BÁRMELYIKÉN!

AHONNAN ISMERŐSEK LEHETÜNK

A közelmúltban rólunk megjelent cikkek, videók.
VIGYÁZAT! Elolvasásuk ronthat a játékélményen egy-egy megemlített feladat elárulása végett...

Kövess minket!

Partnereink

PÁNiQ-SZOBA © 2012-2018 - Minden jog fenntartva!
Webdesign: Indie Creative Lab, Programozás Kravinskiy.COM