Ismerd meg a játékot

Éld át te is az élményt és élvezd a szabadulószobák nyújtotta izgalmakat a saját otthonodban!

Ebben a kihívásokkal teli, kiszámíthatatlan játékban a játékostársaiddal együtt kell megfejtenetek a különböző logikai feladatokat, trükkös rejtvényeket. A játékhoz nincs szükség lexikális tudásra. Amire szükség van, csapatmunka, jó kommunikáció, logikus gondolkodás, a részletekre való odafigyelés, na meg leleményesség, kreativitás, és egy jó nagy adag józan paraszti ész. Ez a játék folyamatos versenyfutás az idővel, hiszen csak 60 percetek van arra, hogy kiszabaduljatok vagy megmeneküljetek. A Chrono dekóder 60 perctől számol visszafelé, hanghatásaival segít a megfelelő hangulat megteremtésében, vagy épp figyelmeztet, hogy segítséget vehettek igénybe egy tippkártya formájában. Ebben a játékban vagy együtt győztök, vagy együtt buktok el! A varázsszó: csapatmunka! Ha még nem jártatok szabadulószobában, akkor most készüljetek fel egy teljesen új élményre! El sem tudjátok képzelni, hogy a kaland hevében milyen gyorsan elrepül 60 perc.

App Screenshots

Négy lebilincselően izgalmas kaland vár most rátok.
Készen álltok a kihívásra?

(a szobák megismeréséhez, klikkelj a borítóra)

KÉPESEK VAGYTOK NYOMÁS ALATT IS MEGŐRIZNI A HIDEGVÉRETEKET?

A világszerte népszerű szabadulószobákhoz hasonlóan, ebben a játékban is „be vagytok zárva” és ahhoz, hogy kijussatok, megmeneküljetek, különböző logikai feladatokat, trükkös rejtvényeket kell megoldanotok vagy épp a jó meg gyelőképességeteket kell próbára tennetek. Szökés a börtönből, egy halálos vírus megállítása, egy atombomba megtalálása és hatástalanítása vagy épp a világ legnagyobb gyémántjának megszerzése; különböző izgalmas kalandok, különböző feladatok, de a cél minden esetben ugyanaz: 60 perc alatt rá kell jönnötök a helyes kódokra ahhoz, hogy megmeneküljetek! A csapatmunka, a jó kommunikáció, a logikus gondolkodás és a részletekre való oda gyelés mind nagyon fontos, de

a sikerhez elengedhetetlen a leleményesség, a kreativitás,

na meg egy jó nagy adag józan paraszti ész is.

A CHRONO DEKÓDER

CHRONO DEKÓDER

App és weboldal

Töltsétek le az appot és használjátok a játékokhoz az extra, tematikus háttérzenét vagy örökítsétek meg győzelmetek pillanatát és osszátok meg fotótokat a közösségi oldalakon! A www.escaperoomthegame.com honlapon számtalan hasznos információt találhattok: gyakran ismételt kérdések (FAQ), a játék szabályaira vonatkozó videók valamint kinyomtatható játékelemek (ezeket a játékban egy nyomtató ikonnal jelöltük meg). Elolvashatjátok a kalandokat bevezető kerettörténeteket és játék után a végigjátszásokat, amikből megtudhatjátok, hogy hol voltak elrejtve a nyomok és mit kellett volna tennetek ahhoz, hogy időben megfejtsétek a kódokat.