HU
EN
Elfogadott vásárlási utalványok
Elfogadóhely

Tudtad?

Most már elfogadunk K&H SZÉP kártyát és Erzsébet-utalványt is!

Elfogadott vásárlási utalványok

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


A jelen Általános Szerződési Feltételek a Szabadulószoba Kft. (székhely: 1112 Budapest, Oltvány utca 9., Cg.: 01-09-336094, adószám: 26629975-2-43) és a Szabadulószoba Kft. weboldalán bemutatott szolgáltatást igénybe vevők jogait és kötelezettségeit tartalmazza az alábbiak szerint:

Definíciók:
1.1 ÁSZF: Jelen Általános Szerződési Feltételek, amelyet a Szolgáltatónak jogában áll egyoldalúan módosítani azzal, hogy a módosítást köteles haladéktalanul a Szabadulószoba Kft. weboldalán közzétenni
1.2 Szolgáltató vagy Üzemeltető: Szabadulószoba Kft. (székhely: 1112 Budapest, Oltvány utca 9., Cg.: 01-09- 902652, adószám: 26629975-2-43)
1.3 Felhasználó: A Szolgáltató weboldalán nyújtott szolgáltatás regisztrált igénybevevője. Lehet minden nagykorú magyar és külföldi állampolgár, nagykorú kíséretével 12. életévét be nem töltött magyar és külföldi állampolgár, valamint magyar vagy külföldi jogi személy
1.4 Felek: Szolgáltató/Üzemeltető és a Felhasználó együtt
1.5 Szabadulójáték/Játék:a Portálon közzétett játék
1.6 Portál: a www.paniqszoba.hu weboldal
1.7 Foglalás: a Portálon keresztül online, sms-ben a +3670 408 4684 telefonszámon, vagy a személyesen a következő pályák valamelyikén (1085 Budapest, Mária utca 29. illetve a 1146 Zichy Géza u. 14. - Dürer kert hátsó bejárata és a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.), Az időpont foglalásnak nem előfeltétele a regisztráció
1.8 A játék helyszínei: 1085 Budapest, Mária utca 29., a 1146 Zichy Géza u. 14. - Dürer kert hátsó bejárata, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.
1.9 A Szabadulójáték/Játék időtartama: 60 perc
1.10 VIP Játék: mint pl. Legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap… stb.
1.11 Csapatépítés: céges csapatépítők, osztálykirándulások… stb.
1.11 Fizetés: a helyszínen készpénzben, bankkártyával (a Dürer Kertben bankkártyával nem), OTP SZÉP kártyával, Erzsébet kártyával, ajándék voucherrel, valamint Ajándék Erzsébet utalvánnyal.
1.12 eseti kedvezmény: mint pl. nyereményjátékok, akciók… stb.
1.13 Voucher: ajándékutalvány


2. FOGLALÁS

(1) A Portál látogatása, valamint a lehetséges foglalási időpontok megtekintése, időpont foglalása vagy ajándékkártya igénylése regisztrációhoz nem kötött.


3. A FOGLALÁS MENETE

(1) Foglalást a Portálon csak a szabad időpontokra lehet indítani.
(2) Az időpontfoglaláshoz előzetes regisztrációra nincs szükség.
(3) A sikeres foglalásról a Szolgáltató a Felhasználó által megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben értesíti a Felhasználót. A levél tartalmazza:
● a kiválasztott pálya megjelölését
● az időpontot
● a helyszínt
● a foglalás törléséhez szükséges linket
(4) 14 órával a foglalni kívánt játék időpontja előtt már csak SMS-ben lehet foglalni a +3670 408 4684 telefonszámon, melyre a Szolgáltató SMS-ben ír vissza a foglalás sikerességéről. A foglalás csak abban az esetben minősül érvényesnek, amennyiben visszaigazoló SMS érkezik a Szolgáltatótól a Felhasználó részére,.
(5) A játék díja 3 290,- Ft, azaz háromezer kétszázkilencven forint játékonként, kivéve az eseti. A játékot egy időpontban maximum a pálya leírásában feltüntetett számú játékos játszhatja. A felhasználó személyesen (1085 Budapest, Mária utca 29. illetve ideiglenesen a 1146 Zichy Géza u. 14. - Dürer kert hátsó bejárata, illetve a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 20.), online, a foglalás menüpontban és a jelen 3. (4) pontban foglaltak szerint SMS-ben foglalhat. Minden esetben a helyszínen lehetséges a fizetés: készpénzben, bankkártyával, K&H (Dürer kertben nem) és OTP SZÉP kártyával, Erzsébet kártyával, ajándék voucherrel, illetve Ajándék Erzsébet utalvánnyal.
(6) A játék díját a helyszínen a játék előtt tudja kiegyenlíteni a Felhasználó a jelen 3. (5) pontban foglalt módon.


3. A FOGLALÁS LEMONDÁSA

(1) Felhasználónak lehetősége van arra, hogy elektronikus levél formájában a visszaigazoló e-mailben található linken, valamint 24 órán belül telefonon vagy SMS-ben lemondja.


4. VIS MAJOR

(1) Amennyiben a Szolgáltató technikai, műszaki vagy egyéb okok miatt nem tudja biztosítani a lefoglalt időpontot, jogosult törölni a foglalást, azonban ebben az esetben – a Felhasználó választása szerint- új időpontot biztosít.
(2) Vis major esetén kártérítést a Szolgáltató nem fizet, azonban minden esetben igyekszik a Szolgáltató a Felhasználónak új időpontot biztosítani.
(3) Amennyiben a Felhasználó játékmenete az ÁSZF vagy a Felelősségvállalási nyilatkozatban elfogadottak és aláírtak megsértése miatt szakad meg, a Szolgáltató pénzvisszafizetésre vagy újabb időpontfoglalásra nem kötelezhető.


5. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

(1) A játékban mindenki kizárólag saját felelősségére vesz részt, melyet a játék előtt a Felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával is megerősít. A 12. életévét be nem töltött személy nevében a törvényes képviselő vagy a törvényes képviselő által megbízott jelenlévő nagykorú tehet nyilatkozatot (ld. A helyszínen Felelősségvállalási nyilatkozat)
(2) 12. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel vehet részt a játékban.
(3) A játékban alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személy nem vehet részt.
(4) A lefoglalt időponthoz képest 30 perces késés esetén a játék megkezdésére már nincs lehetőség.
(5) A játék időtartama meghatározott. A játékidő meghosszabbítására nincs lehetőség.
(6) Szándékos károkozás esetén Szolgáltató a kár megtérítését a Felhasználóra hárítja.


5. A JÁTÉK NYELVE

(1) Magyar, angol


6. VOUCHEREK ÉRVÉNYESSÉGE

(1) A kiállítástól számított 4 hónap, mely annak lejárta előtt, kérésre meghosszabbítható.


7. CSAPATÉPÍTŐK, VIP JÁTÉKOK

(1) Csapatépítők vagy VIP játékok foglalására kizárólag e-mailben van lehetőség az ajanlat@paniqszoba.hu címen.


8. AZ ÁSZF ELFOGADÁSA

(1) A Felhasználó a foglalás véglegesítésével elfogadja a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeit.


9. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

(1) Bővebben: https://paniqszoba.hu/adatvedelmi-tajekoztato


10. PANASZKEZELÉS

Amennyiben a Felhasználónak a Szabadulójáték működtetésével, a Felhasználók jogaival és kötelezettségeivel kapcsolatos vagy egyéb kérése, kérdése, észrevétele van, keresse fel az Üzemeltetőt az alábbi elérhetőségen: Szabadulószoba Kft.
E-mail: info@paniqszoba.hu
Az Üzemeltető a részére küldött megkereséseket, észrevételeket kivizsgálja és azokra legkésőbb nyolc (8) munkanapon belül válaszol a Felhasználónak az általa megadott értesítési címen. Amennyiben a megkeresés nem kezelhető nyolc (8) munkanapon belül, úgy az Üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a megkeresést a lehető legrövidebb időn belül teljesítse.


11. IRÁNYADÓ JOG, JOGÉRVÉNYESÍTÉS

A jelen ÁSZF-re a Szolgáltató székhelye szerinti jog az irányadó. Felek megállapodnak abban, hogy a közöttük felmerült vitás kérdéseket megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a vita békés úton történő rendezése nem vezet eredményre, úgy a felmerülő jogvitáik tekintetében Felek kikötik a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság illetékességét.


12. HASZNÁLT NYELV

A ÁSZF magyar és angol nyelven készült. Amennyiben a két szövegváltozat eltér egymástól, az ÁSZF magyar nyelvű változata az irányadó.


13. HATÁLY

Jelen ÁSZF 2019. április 1. napjától hatályos.


Kövess minket!

Partnereink

PÁNiQ-SZOBA © 2012-2019 - Minden jog fenntartva!
Webdesign: Indie Creative Lab, Programozás Kravinskiy.COM