Kérdésed van? Telefonos operátorunk MOST elérhető! +36 70 408 46 84
Csak a budapesti pályáinkra érvényes!
HU
EN
Elfogadott vásárlási utalványok
Elfogadóhely

Tudtad?

Most már elfogadunk K&H SZÉP kártyát és Erzsébet-utalványt is!

Elfogadott vásárlási utalványok

Rólunk

A PÁNiQ-SZOBA 2012. március 15-én nyitotta meg kapuit Budapesten, így a világ első LIVE ESCAPE GAME szobái közé tartozik. Az igazi „garázsvállalkozásként” induló cég jelenleg 9 pályával rendelkezik Magyarországon, ezenkívül - már az óceánon túl - Los Angeles - Hollywoodban és Ausztráliában is megtalálható.

A sokszínű, tematizált, különleges feladatokkal rendelkező pályáink célja, hogy minden korosztály és társaság megtalálja a számára legizgalmasabb küldetést.

A PÁNIQ-SZOBA

Éljétek át a bezártságot, legyetek részei egy nyomozós küldetésnek, vagy válasszatok kedvetekre egyéb szolgáltatásaink közül!

Fő profilunk a szabadulószoba, és Budapest szívében jelenleg 10 különböző tematikájú pályán tehetitek magatokat próbára!

Családi pályáinkra az egész családot várjuk, akár 6 éves kortól, de ha a barátokkal kicsit misztikusabb környezetre vágytok, tudtok csemegézni attrakcióink között!

A kijutáshoz az intelligenciátokra és csapatmunkára lesz szükség, ugyanis a helyiség minden sarka, minden tárgya egy „kulcs”, mely közelebb visz titeket a szabadsághoz. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé..

Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet itt az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki. Ha megtaláljátok az utolsó kulcsot, ami a kijáratot nyitja, megmenekültetek! Az összehangoltság elengedhetetlen, így egyszerre 2-15 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, akár 10 méterrel a föld alatt!

Ismerd meg a klasszikus és népszerű „room escape” játékot, és éld át az élményt többszörösen, ÉLŐBEN! Ha egy felejthetetlen és új élményre vágysz 60 percben, és persze van hozzá merszed, foglalj időpontot a PÁNiQ-SZOBÁBA.

Már kijutottál? Akkor juss be a 8D mozinkba, ahol a film megelevenedik és részese lehetsz a filmnek!

Kicsit kieresztenéd a gőzt? Gyere le hozzánk a Dürer-Kertbe és dobj el pár tucat baltát szabályozott, biztonságos körülmények között!

Kaland, csapatépítés, élmény, “némi” feszültség és egy kis misztikum! Ez a PÁNiQ-SZOBA!

Gyakori kérdések

Légyszi időpontotokra pontosan érkezzetek! A legoptimálisabb, ha 1-2 perccel előbb csengettek. Ha 10-15 perccel előbb értek oda, elképzelhető, hogy nem tudnak beengedni Titeket a kollégák, ezért higgyétek el, nem érdemes előbb menni! Otthon nézzétek meg a térképen, merre van az utca, ahol vagyunk, mert sokan eltévednek és így a legegyszerűbb mindenkinek! Késni azért nem érdemes, mert elképzelhető, hogy nem fogtok tudni játszani, hiszen nem szeretnénk, ha az utánatok lévő csapatnak miattatok kelljen várakozni.

Ha szükséges, menjetek el mosdóba, mielőtt érkeztek. Itt a pincékben nem egyszerűek sokszor a körülmények.

Születésnapos kedvezmény
Valószínűleg ez lesz a legfurcsább GY.I.K. válasz és ha hiszed, ha nem, ez azért van így, mert akadnak olyanok, akik feltesznek nagyon furcsa kérdéseket ezzel a kérdéskörrel kapcsolatban, például, hogy az illető születésnapos kedvezménye születésnapja után 5 nappal is érvényes e, mert ő akkor ünnepli!?

A születésnapos kedvezmény lényege, hogy az embernek születése napján jogosítja kedvezményre. Nem lehet érvényesíteni születésnap után sem 5, sem 19, de még 243 nappal sem. És nem, előtte sem. Ha ezt megengednénk, minden ügyfelünk azt mondaná, hogy ő ekkor, akkor és amakkor ünnepli, így az esélyegyenlőséget figyelembe véve mindig, mindenkinek biztosítani kellene az ingyenes belépőt, tehát soha nem fizetne nekünk senki!

Ha esetleg felmerült volna benned is ez a kérdés, most már látod, hogy ez így logikus!
"Ajándékba szeretnék VR/Icaros élményt adni!"
Kattints a főoldalon az ajándékba adom linkre és rendeld meg utalványod online felületen!
Még ma elkészítjük és akár az adott napon át is veheted!

Személyes átvétel helye: 1085, Budapest, Mária utca 29.
Nyitvatartási időnkben tudod átvenni,ami állandó jelleggel hétfőtől szombatig, 10:00-18:00 óráig tart vagy ezenkívül a már lefoglalt időpontjainkban (ezt a foglalási rendszerükben megtekintheted).


Átutalással is rendezheted a fizetést, ebben az esetben az összeg beérkezése után 24 órával készül el az ajándékutalvány és küldjük a megadott e-mail címre.
Kérjük, válaszd az utalásos fizetési opciót, hogy lásd bankszámlaszámunkat.

Az utalványaink 4 hónapig érvényesek a kiállítástól számítva.
Az ajándékutalványon nem szükséges időpontot, az utalvány lejáratáig tetszőleges időpontot lehet választani a honlapon.
Beváltásnál ne felejtsétek el magatokkal hozni a vócsert, hiszen ennek hiányában nem tudunk beengedni titeket.
Egy vócser egy alkalommal felhasználható, több időpontra szétválasztani nem lehetséges.
Az Icaros vócser ára 11.960 Ft/ csapat minden esetben. Az Icaros kizárólag budapesti egységükben elérhető.

A VR élményen maximum négyen tudtok részt venni, amíg a csapattársatok játszik, ti nyomon követhetitek az izgalmakat egy kivetítőn!
Mit jelentenek a lakatok?
3 - Kevésbé gyakorlott szabadulószobásoknak, valamint 2-3 fős csapatoknak javasoljuk 3 lakatos pályáinkat. A kevesebb szem, kevesebbet lát elvén alapulva kis létszámú csapatoknak tökéletes választás lehet egy ilyen pálya, valamint azoknak is, akik nincsenek túl legalább 5 szabadulószobás élményen.

4. - Itt már egy kevésbé tapasztalt 4-5 fős brigád is meg tud izzadni, ha nem tudnak egy hullámhosszra kerülni és összedolgozni játékuk során! Akik voltak már szabadulni többször, azok bátran válasszák 4 lakatos pályáinkat, de egy összehangolt, egymásra figyelni képes kezdő brigádnak sem fognak ezek a pályák kudarcélményt okozni!

5. Gyakorlott szabadulók, mentalisták, született Houdinik, Mensa-tagok figyelem! Ez a ti pályátok, ahol a véletlenül megtalált kulcsok, a véletlenül beírt helyes kódok száma egyenlő a nullával! Csakis összehangoltan, egymásra figyelve, tiszta elmével tudjátok sikeresen véghez vinni az 5 lakatos küldetéseket! 2 főnél csakis tapasztalt szabadulóknak ajánlottak ezen pályáink, ha kevés segítséggel szeretnék véghezvinni a küldetésüket!
Fényképeimet keresem, amiket az operátor rólunk készített.
Most már csak saját készüléketekkel csinálunk Rólatok fotót, amelyet olyan módon használhattok fel, ahogy csak szeretnétek :)
Fizetési módok - Hogyan tudok fizetni?
1. Helyszínen készpénzben játék előtt!

2. Voucherrel - (Ajándékutalvánnyal) játék előtt!

3. OTP SZ.É.P. kártyával (szabadidő zseb kategória) - Csak a Mária utcában és a Dürer Kertben!

4. K&H SZ.É.P. kártyával
(Csak a Mária utcában!)

5. Erzsébet utalvánnyal
(Csak a Mária utcában és a Dürer Kertben! Csak Ajándék Erzsébet-utalvány)

Számlát helyszínen tudunk kiállítani, nem kell előre jelezni a számlaigényt!

Céges csapatépítés esetén meg tudjuk oldani az ELŐRE utalást.
Szórólapos kedvezmény megszünése.
Tájétkoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a szórólappal érkezőknek már nem áll módunkban kedvezményt adni. Hamarosan új fajta kedvezménnyel jelentkezünk. :)
Foglalásnál a megjegyzés rovatról
A megjegyzés rovatot operátorunk a játék előtt 15-20 perccel olvassa. Kérlek, írj nekünk, vagy hívj minket, ha SOS kérdésed van.

info@paniqszoba.hu
Vannak mobil szobáitok? Külső helyszínen is vállaltok csapatépítést?
Igen, erre egy külön divíziónk van, amit ezen a címen érhettek el:
www.paniqinstant.hu vagy írjatok nekünk az info@paniqinstant.hu címre.
Hányan mehetünk egy pályára/többen vagyunk, mint a pálya befogadóképessége
Hogy melyik pályára hányan ajánlatos jönni, az a pályaleírásoknál van feltüntetve!

Ez az ajánlott létszám! Ha ennél többen vagytok,sajnos nem tudunk felelősséget vállalni azért, ha esetleg túl hamar kijuttok, vagy zsúfoltan érzitek magatokat 8 an, az 5 főre tervezett pályán.
Ajándékutalvánnyal jövünk/Többen jönnénk, mint ahány főre szól, mit tegyek?
Semmi gond! A helyszínen rá tudtok fizetni plusz belépőket. Nem kell előre jelezni sem!
Késünk, késni fogunk, úton vagyunk...
Ezt NEM kell jelezni sem telefonon, főleg NEM emailben, mert azt úgysem olvassuk olyan sűrűn!

Pár perc késés még időlevonás nélkül belefér, utána már elképzelhető, hogy a játékidőből kell faragnia az operátornak. A helyszínen kaptok több információt.
Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a foglalásomról!
Ha nem kaptál visszaigazoló e-mailt, akkor lehetséges, hogy elírtad az e-mail címed, vagy a spam-ben van.
Amennyiben citromail-es, esetleg hotmail-es (plusz még egyéb gagyi címek a gmail-en kívül) címet adtál meg, ebben az esetben nem mindig megy ki rájuk a visszaigazoló, de a foglalást beveszi a rendszer! Ilyenkor a foglalásod után megjelent szöveg az irányadó!

Ha a G-Mail es fiókod erős spam szűrőre van állítva, a visszaigazoló a promóciókban fog landolni!

Tehát ha nem kaptál visszaigazoló üzenetet, de a foglalás után megjelent a visszaigazoló képernyő a böngésződben, érvényes a foglalásod. (Ezt amúgy a foglalás után megjelenő lapon is leírtuk)
"Hol tudok foglalni a Lillafüreden található pályátokra?"
dvtkpark.hu ezen a linken keresztül. Több információt, pedig az ottani telefonszámon keresztül találtok.
"Szívbetegek, kismamák jöhetnek?"
Természetesen! Mi nem a direkt ijesztgetésre megyünk. Logikai csapat-kalandjáték vagyunk, nincsenek hirtelen történések a szobákban!
"Külföldieknek is izgalmas a játék? Mennyire kell nyelvtudás?"
Kell a nyelvtudás. A pályák angolul és magyarul tudnak üzemelni, minden feladat magyarul és angolul olvasható a pályákon!
"Mindig ugyan az egy adott pálya, azaz ha visszamegyek, változik valami?"
Egy adott pálya mindig ugyanaz! Ennek ellenére vannak olyanok, akik „nem jutottak ki”, ezért nekifutnak még egyszer!
"Mi a különbség a pályák között!?"
A pályák különböznek mind hangulatban, mind pedig feladatokban. Egyik sem "jobb, mint a másik"! A telefonos operátor se tud arra válaszolni, hogy: „Melyik a legjobb pályátok”?! Mérlegeljetek és döntsetek. Általában aki eljön az egyikre, eljön utána a többire is!
"Sokan vagyunk, több időpontot foglalnánk, de pályák időpontjai eltolással, nem pedig párhuzamosan futnak!"
Így van, a pályák eltolással üzemelnek, egyrészt, hogy ne legyen áthallás a pályák között, másrészt a vezérlőnk egyes helyszíneken elég kicsi, nemigen fér be oda egyszerre 12-15 ember, ráadásul a 2 pályára más és más technikai infók vonatkoznak! Ha nagyjából egyszerre szeretnétek indulni a csapatokkal, a későbbi időponthoz képest jöhettek egy negyed órával előbb, a korábbi időponthoz képest pedig egy negyed órával később és így nagyjából egyszerre fogtok tudni bemenni, egy 10-15 perces különbséggel!
"Hányan tudunk játszani nálatok egyszerre és milyen lehetőségek vannak"
Olvassátok el a pályáinknál, hogy az adott pálya hány főre alkalmas és az alapján tudtok mérlegelni, dönteni! Pályáink befogadó képessége 2 főtől - 15 főig terjed. Természetesen értelemszerűen ha ennél többen vagytok, foglaljatok annyi pályát, amennyi szükséges!
"Pár személlyel többen, vagy kevesebben jönnénk, mint amit megadtunk foglalásnál!"
Ez nem gond, ezért nem kell külön telefonálni. Elég, ha helyszínen kiderül, hányan lesztek. Amit megadtok a rendszerben csak egy irányadó szám!
"Mennyi az alsó korhatár a PÁNiQ-SZOBÁBAN?"
Igazából úgy gondoljuk, hogy 8 éves kortól már élvezhető a kaland! 12 éves kor alatt csak szülői, vagy 30 év feletti személy kíséretében engedhetünk be gyermekeket. Sötétkamra pályánk erotikus kellékeket tartalmaz, így ezt a pályánkat csak 18 éven felülieknek ajánljuk. (Mi nem vesszük szigorúan a korhatárt, személyit nem fogunk elkérni. Megbotránkoztató, vagy ocsmány dolgokkal senki sem fog találkozni!)
"Céges, vagy egyéb nagycsoportos csapatépítésről lenne szó!"
A pályáink össz. befogadó képessége 75fő!
Lehetőségetek van a kisebb pályáinkra elosztva a csoportot, vagy akár egyszerre is játszani a Sötétkamra-pályán, maximum15fővel!

Keressétek kolléganőnket:
ildiko@paniqinstant.hu címen.
"Mennyibe kerül? Mit jelent a „/szabadulás” az árnál, hogy kell fizetni?"
Árainkat a főoldalon találjátok a megfelelő városra kattintva!

Budapesti belépőink 2.990Ft. /fő/szabadulás - 2 fő esetén pedig 3490 Ft/ fő.

A „/szabadulás” a játék árát jelenti poénosan! Fizetni a helyszínen lehet, készpénzben, voucherrel vagy OTP SZ.É.P. kártyával.

Számlát helyszínen tudunk kiállítani!
"Ajándékba szeretnék „szabadulást” adni!"
Ajándékba szeretnék szabadulást adni!"

Kattints a főoldalon az ajándékba adom linkre és rendeld meg utalványod online felületen!
Még ma elkészítjük és akár az adott napon át is veheted!

Személyes átvétel helye: 1085, Budapest, Mária utca 29.
Niytvatartási időnkben tudod átvenni, ami állandó jelleggel hétfőtől-vasárnapig, 10:00-18:00 óráig tart vagy ezenkívül a már lefoglalt időpontjainkban (ezt a foglalási rendszerükben megtekintheted).

Átutalással is rendezheted a fizetést, ebben az esetben az összeg beérkezése után készül el az ajándékutalvány és küldjük a megadott e-mail címre.
Kérjük, válaszd az utalásos fizetési opciót, hogy lásd bankszámlaszámunkat.

Az utalványaink 4 hónapig érvényesek a kiállítástól számítva.
Az ajándékutalványon nem szükséges megadni a pályát és az időpontot, minden pályára felhasználható , az utalvány lejáratáig tetszőleges idpőntot lehet választani a honlapon.
Beváltásnál ne felejtsétek el magatokkal hozni a vócsert, hiszen ennek hiányában nem tudunk beengedni titeket.
Egy vócser egy alkalommal felhasználható, több időpontra szétválasztani nem lehetséges.
A szabadulás ára budapesti pályáinkon 2 fő esetén 6980,- Ft/ 2 fő, több fő esetén 2990,- Ft / fő.

Legalább két fő szükséges a játékhoz, de a csapatmunka szellemében nagyon létszámban még izgalmasabb lehet a játék!
"Hogyan tudom törölni a foglalásomat?"
Kérjük, hogy amennyiben nem tudsz eljönni, időpontodat legalább két nappal korábban, a visszaigazoló e-mailben kapott linken keresztül töröld!

Ha egy olyan roppant ritka eset állna fenn, hogy 48 órán belül vagytok már, és semmi esetben sem tudtok eljönni. Ebben az esetben a foglalásokat SMS-ben, vagy TELEOFNON tudjátok lemondani!
Fenntartjuk a jogot a 48 órán belüli foglalásoknál, hogy ráterheljük a foglalóra, meg nem jelenés esetén.
"Rendben van a foglalásom? Tuti mehetünk akkor?"
Foglalásáról mindenki kap visszaigazolást e-mailben. Ha látod a "sikeres foglalás" szöveget, a foglalás éles!

Ha nem kaptál visszaigazoló e-mailt, akkor elírtad az e-mail címed, vagy a spam-ben van, vagy citromail-es, esetleg vipmail-es címet adtál meg! Ezek az e-mail címek elég elavultak, és gagyik. Nem fejlesztik őket és sokszor nem megy ki rájuk a visszaigazoló, de a foglalást beveszi a rendszer!

Javaslunk egy G-mail-es címet!
"Időpontot szeretnék foglalni!"
Időpontot csakis a foglalási rendszerben tudsz foglalni, telefonon nem! Kivéve akkor, amikor ki van írva a főoldalra, hogy telefonos operátorunk MOST elérhető.

Az online foglaláshoz nem kell regisztrálni, nem kapsz hírleveleket! Nyomon tudod követni időpontjaid és szükség esetén törölni tudod őket! Hogy az adott napra van e szabad időpont, azt is a rendszerben tudod megnézni, a telefonos kolléga nem számítógép előtt ül!
"Maratoni, 120 perces szabadulásra jönnénk!"
Ha nem elég az 1 óra, ami sokszor kevés a vendégeknek, lehetőség van maratoni, 120 perces "szabadulásra" is. Ha maratoni szabadulásra szeretnétek jönni, foglaljatok 1-1 db. egymás utáni időpontot.(Pl. az egyik pályára 16:00-ra, a másikra pedig 16:45-re). Nem lesz levonva idő, 60-60 perc lesz mindkét pályára, a negyedórás foglalás-eltérés ne zavarjon meg Titeket!

Árak:

5.380Ft/fő

Ezek az árak a szimpla árak duplái, mínusz 10% kedvezmény!
"Érdekel a franchise csatlakozás"
Vállalkozásunk már 3 kontinensen képviselteti magát. A részletekért várjuk megkeresésed az info@paniqszoba.hu címen!

NEM TALÁLTÁL VÁLASZT A KÉRDÉSEDRE?
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ELÉRHETŐSÉGEINK BÁRMELYIKÉN!

AHONNAN ISMERŐSEK LEHETÜNK

A közelmúltban rólunk megjelent cikkek, videók.
VIGYÁZAT! Elolvasásuk ronthat a játékélményen egy-egy megemlített feladat elárulása végett...

Kövess minket!

Partnereink

PÁNiQ-SZOBA © 2012-2018 - Minden jog fenntartva!
Webdesign: Indie Creative Lab, Programozás Kravinskiy.COM