HU
EN
Elfogadott vásárlási utalványok
Elfogadóhely

Tudtad?

Most már elfogadunk K&H SZÉP kártyát és Erzsébet-utalványt is!

Elfogadott vásárlási utalványok
PANIQ ROOM Iran

Address: 6th level Zeytoon shopping Mall
Shiraz, Fars, Iran

Phone No: +98 (71) 3 230 5000

Website: http://www.paniqroom.ir/

Google map code: JG9H+Q3 Shiraz, Fars Province, Iran

Rólunk

A PÁNiQ-SZOBA 2012. március 15-én nyitotta meg kapuit Budapesten, így a világ első LIVE ESCAPE GAME szobái közé tartozik. Az igazi „garázsvállalkozásként” induló cég jelenleg 13 pályával rendelkezik Magyarországon, ezenkívül - már az óceánon túl - Los Angeles - Hollywoodban, Iránban Shirazban, és Ausztráliában is megtalálható.

A sokszínű, tematizált, különleges feladatokkal rendelkező pályáink célja, hogy minden korosztály és társaság megtalálja a számára legizgalmasabb küldetést.

A PÁNIQ-SZOBA

Éljétek át a bezártságot, legyetek részei egy nyomozós küldetésnek, vagy válasszatok kedvetekre egyéb szolgáltatásaink közül!

Fő profilunk a szabadulószoba, és Budapest szívében jelenleg 13 különböző tematikájú pályán tehetitek magatokat próbára!

Családi pályáinkra az egész családot várjuk, akár 6 éves kortól, de ha a barátokkal kicsit misztikusabb környezetre vágytok, tudtok csemegézni attrakcióink között!

A kijutáshoz az intelligenciátokra és csapatmunkára lesz szükség, ugyanis a helyiség minden sarka, minden tárgya egy „kulcs”, mely közelebb visz titeket a szabadsághoz. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé..

Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet itt az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki. Ha megtaláljátok az utolsó kulcsot, ami a kijáratot nyitja, megmenekültetek! Az összehangoltság elengedhetetlen, így egyszerre 2-15 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, akár 10 méterrel a föld alatt!

Ismerd meg a klasszikus és népszerű „room escape” játékot, és éld át az élményt többszörösen, ÉLŐBEN! Ha egy felejthetetlen és új élményre vágysz 60 percben, és persze van hozzá merszed, foglalj időpontot a PÁNiQ-SZOBÁBA.

Már kijutottál? Akkor juss be a 8D mozinkba, ahol a film megelevenedik és részese lehetsz a filmnek!

Kicsit kieresztenéd a gőzt? Gyere le hozzánk a Dürer-Kertbe és dobj el pár tucat baltát szabályozott, biztonságos körülmények között!

Kaland, csapatépítés, élmény, “némi” feszültség és egy kis misztikum! Ez a PÁNiQ-SZOBA!

Gyakori kérdések

Légyszi időpontotokra pontosan érkezzetek! A legoptimálisabb, ha 1-2 perccel előbb csengettek. Ha 10-15 perccel előbb értek oda, elképzelhető, hogy nem tudnak beengedni Titeket a kollégák, ezért higgyétek el, nem érdemes előbb menni! Otthon nézzétek meg a térképen, merre van az utca, ahol vagyunk, mert sokan eltévednek és így a legegyszerűbb mindenkinek! Késni azért nem érdemes, mert elképzelhető, hogy nem fogtok tudni játszani, hiszen nem szeretnénk, ha az utánatok lévő csapatnak miattatok kelljen várakozni.

Ha szükséges, menjetek el mosdóba, mielőtt érkeztek. Itt a pincékben nem egyszerűek sokszor a körülmények.

Milyen előnyei vannak a Pániq VIP kártyának?
A VIP kártyával rendelkező játékosok minimum 4 fős csapat esetén ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást. Foglalásonként 1 db VIP kártya használható fel, kizárólag hétköznapokon (hétfőtől-péntekig), nem névre szól, így át is ruházható.
Kérünk benneteket, hogy a foglalásnál minden esetben jelezzétek a VIP kártya felhasználási szándékot.
Születésnapos kedvezmény
A szülinapos kedvezményünk 3 főtől vehető igénybe. Ez azt jelenti, hogy ha a csapat egyik tagja a szabadulás napján (pont aznap) ünnepli a születésnapját és ezt bármely fényképes igazolvány felmutatásával igazolni tudja, abban az esetben az ő játéka ingyenes.
Mit jelentenek a lakatok?
2-3 - Kevésbé gyakorlott szabadulószobásoknak, valamint 2-3 fős csapatoknak javasoljuk 3 lakatos pályáinkat. A kevesebb szem kevesebbet lát elvén alapulva, kis létszámú csapatoknak tökéletes választás lehet egy ilyen pálya, valamint azoknak is, akik nincsenek túl legalább 5 szabadulószobás élményen.

4. - Itt már egy kevésbé tapasztalt 4-5 fős brigád is meg tud izzadni, ha nem tudnak egy hullámhosszra kerülni és összedolgozni játékuk során. Akik voltak már szabadulni többször, azok bátran válasszák a 4 lakatos pályáinkat, de egy összehangolt, egymásra figyelni képes kezdő brigádnak sem fognak ezek a pályák kudarcélményt okozni.

5. Gyakorlott szabadulók, mentalisták, született Houdinik, Mensa-tagok figyelem! Ez a ti pályátok, ahol a véletlenül megtalált kulcsok, a véletlenül beírt helyes kódok száma egyenlő a nullával! Csakis összehangoltan, egymásra figyelve, tiszta elmével tudjátok sikeresen véghez vinni az 5 lakatos küldetéseket! 2 főnél csakis tapasztalt szabadulóknak ajánlottak ezen pályáink, ha kevés segítséggel szeretnék véghez vinni a küldetésüket!
Fizetési módok - Hogyan tudok fizetni?
1. Helyszínen készpénzzel a játék előtt!
2. Voucherrel - (Ajándékutalvánnyal) játék előtt!
3. OTP SZÉP kártyával (szabadidő zseb kategória) - Csak a Mária utcában és a Dürer Kertben!
4. K&H SZÉP kártyával
(Csak a Mária utcában!)
5. Erzsébet utalvánnyal
(Csak a Mária utcában és a Dürer Kertben! Csak Ajándék Erzsébet utalvány)
Számlát helyszínen tudunk kiállítani, nem kell előre jelezni a számlaigényt!

Céges csapatépítés esetén meg tudjuk oldani az utalást.

Foglalásnál a megjegyzés rovatról
A megjegyzés rovatot operátorunk a játék előtt 15-20 perccel olvassa. Kérlek, írj nekünk, vagy hívj minket, ha SOS kérdésed van.

info@paniqszoba.hu
Vannak mobil szobáitok? Külső helyszínen is vállaltok csapatépítést?
IIgen, erre egy külön divíziónk van, melyet ezen a címen érhettek el:
www.paniqinstant.hu vagy írjatok nekünk az info@paniqinstant.hu címre.
Hányan mehetünk egy pályára/többen vagyunk, mint a pálya befogadóképessége
Hogy melyik pályára hányan ajánlatos jönni, az a pályaleírásoknál fel van tüntetve!

Ez az ajánlott létszám, így ha ennél többen vagytok, sajnos nem tudunk felelősséget vállalni azért, ha esetleg túl hamar kijuttok vagy zsúfoltan érzitek magatokat nyolcan, az öt főre tervezett pályán.
Ajándékutalvánnyal jövünk/Többen jönnénk, mint ahány főre szól, mit tegyek?
Semmi gond! A helyszínen ki tudjátok fizetni a különbözetet, nem kell előre jelezni sem!
Késünk, késni fogunk, úton vagyunk...
Kérünk benneteket, ha úgy látjátok, hogy 1-5 perccel túlcsúsztok és módotokban áll, egy hívást vagy egy SMS-t (nem Facebok/Instagram üzenet/e-mail) ejtsetek meg irányunkba, hogy tudjuk, számíthatunk rátok!
Pár perc késés még időlevonás nélkül belefér, utána már elképzelhető, hogy a játékidőből kell faragnia az operátornak. Ha ez előfordulna, a helyszínen az operátortól fogtok több információt kapni.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a foglalásomról!
Ha nem kaptál visszaigazoló e-mailt, akkor lehetséges, hogy elírtad az e-mail címed vagy a spam-ben van.
Amennyiben citromail-es, esetleg hotmail-es vagy egyéb elavult címet adtál meg, ebben az esetben nem mindig megy ki rájuk a visszaigazolás, de a foglalást beveszi a rendszer! Ilyenkor a foglalásod után megjelent szöveg az irányadó!

Ha a G-mail-es fiókod erős spamszűrőre van állítva, a visszaigazolás a promóciókban fog landolni!

Tehát ha nem kaptál visszaigazoló üzenetet, de a foglalás után megjelent a visszaigazoló képernyő a böngésződben, érvényes a foglalásod (ezt egyébként a foglalás után megjelenő lapon is leírtuk).
Ha mégis bizonytalan lennél a foglalást illetően, kérünk keress bennünket a honlapon feltüntetett telefonszámon, ügyfélszolgálati időben.
"Hol tudok foglalni a Lillafüreden található pályátokra?"
A dvtkpark.hu linken keresztül. Több információt pedig az ottani telefonszámon keresztül kaphattok.

"Szívbetegek, kismamák jöhetnek?"
Természetesen! Mi nem a direkt ijesztgetésre megyünk. Logikai csapat-kalandjáték vagyunk, nincsenek hirtelen történések a szobákban!
"Külföldieknek is izgalmas a játék? Mennyire szükséges a nyelvtudás?"
Szükséges a nyelvtudás. A pályák angolul és magyarul is kérhetőek, minden feladat ezen a két nyelven olvasható a pályákon!
"Mindig ugyan az egy adott pálya, azaz ha visszamegyek, változik valami?"
Egy adott pálya mindig ugyanaz! Ennek ellenére vannak olyan visszatérő játékosaink, akik „nem jutottak ki”, ezért nekifutnak még egyszer!
"Mi a különbség a pályák között!?"
A pályák mind témáikban, mind pedig a feladatokban különböznek, ebből adódóan nehézségi szintjük is különböző és szobánként eltérő.
"Sokan vagyunk, több időpontot foglalnánk, de pályák időpontjai eltolással, nem pedig párhuzamosan futnak!"
Így van, a pályák eltolással üzemelnek, egyrészt, hogy ne legyen áthallás a pályák között, másrészt a vezérlőnk egyes helyszíneken elég kicsi, nemigen fér be oda egyszerre 12-15 ember, ráadásul a 2 pályára más és más technikai infók vonatkoznak! Ha nagyjából egyszerre szeretnétek indulni a csapatokkal, a későbbi időponthoz képest jöhettek egy negyed órával előbb, a korábbi időponthoz képest pedig egy negyed órával később, így nagyjából egyszerre fogtok tudni bemenni 10-15 perces különbséggel!
"Hányan tudunk játszani nálatok egyszerre és milyen lehetőségek vannak?"
Az adott pálya leírásánál el tudjátok olvasni, hogy az hány főre alkalmas, ennek alapján tudtok mérlegelni, dönteni! Pályáink befogadóképessége 2 főtől - 15 főig terjed.
"Pár személlyel többen, vagy kevesebben jönnénk, mint amit megadtunk foglalásnál!"
Ez nem probléma, ezért nem kell külön telefonálnotok. Elég, ha helyszínen kiderül, hányan lesztek. Amit megadtok a rendszerben csak egy irányadó szám!
"Mennyi az alsó korhatár a PÁNiQ-SZOBÁBAN?"
Igazából úgy gondoljuk, hogy 8 éves kortól már élvezhető a kaland! 12 éves kor alatt csak szülői, vagy 30 év feletti személy kíséretében engedhetünk be gyermekeket. Sötétkamra pályánk erotikus kellékeket tartalmaz, így ezt a pályánkat csak 18 éven felülieknek ajánljuk.
"Céges, vagy egyéb nagycsoportos csapatépítésről lenne szó!"
A 13 budapesti pályánk teljes befogadóképessége egyszerre 85 fő!
Lehetőségetek van a csoportot a kisebb pályáinkra elosztani, vagy akár egyszerre is játszani a Sötétkamra pályánkon, maximum15 fővel!

Keressétek kolléganőnket:
ildiko@paniqinstant.hu címen.
"Mennyibe kerül? Mit jelent a „/szabadulás” az árnál, hogy kell fizetni?"
Árainkat a főoldalon találjátok a megfelelő városra kattintva!
A „/szabadulás” a játék árát jelenti
Budapesti belépőink 3 290 Ft/fő/szabadulás áron érhetőek el.

Fizetni a helyszínen lehet készpénzben, bankkártyával, K&H (Dürer kertben nem) és OTP SZÉP kártyával, Erzsébet kártyával, ajándék voucherrel, illetve Ajándék Erzsébet utalvánnyal.
.
Számlát a helyszínen tudunk kiállítani!
"Ajándékba szeretnék „szabadulást” adni!"
Kattints a főoldalon az “ajándékba adom” linkre és rendeld meg utalványod . online felületen!
Még ma elkészítjük és akár az adott napon át is veheted!

Személyes átvétel helye: 1085, Budapest, Mária utca 29.
Nyitvatartási időnkben tudod átvenni, ami állandó jelleggel hétfőtől-vasárnapig, 09:00-19:00 óráig tart vagy a már lefoglalt időpontjainkban (ezt a foglalási rendszerükben megtekintheted).

Átutalással is rendezheted a fizetést, ebben az esetben az összeg beérkezését követően 24 órán belül készül el az ajándékutalvány, melyet megadott e-mail címre küldünk.
Kérjük, válaszd az utalásos fizetési opciót, hogy lásd a bankszámlaszámunkat.

Az utalványaink kiállítástól számítva 4 hónapig érvényesek. A meghosszabításra a lejárat dátuma előtt e-mailben van lehetőségetek.
Az ajándékutalványon nem szükséges megadni a pályát és az időpontot, minden pályára felhasználhatóak. Az utalvány lejáratáig a tetszőleges időpontot a honlapon tudjátok kiválasztani.
Beváltásnál ne felejtsétek el magatokkal hozni a vócsert, hiszen ennek hiányában nem tudunk játékot biztosítani a számotokra!
Egy vócser egy alkalommal használható fel, több időpontra szétválasztani nem lehetséges.
A szabadulás ára budapesti pályáinkon egységesen 3 290,- Ft / fő.
"Hogyan tudom törölni a foglalásomat?"
Kérjük, hogy amennyiben nem tudsz eljönni, időpontodat legalább két nappal korábban, a visszaigazoló e-mailben kapott linken keresztül töröld!

Ha egy olyan roppant ritka eset állna fenn, hogy 48 órán belül vagytok már és nem tudtok eljönni, a foglalásokat SMS-ben, vagy TELEFONON tudjátok lemondani!

"Rendben van a foglalásom? Tuti mehetünk akkor?"
A foglalásáról mindenki kap visszaigazolást e-mailben. Ha látod a "sikeres foglalás" szöveget, a foglalás éles!

Ha nem kaptál visszaigazoló e-mailt, akkor ellenőrizd kérlek, hogy nem írtad-e el az e-mail címed, esetleg nem végezte e a levél a spam mapppában. A citromail-es, illetve a vipmail-es címek esetében néha előfordul, hogy nem érkezik meg rájuk a visszaigazoló üzenet, de a foglalást beveszi a rendszer. Ha nem vagy biztos a foglalásodban, kérlek, hogy kérdezz rá SMS-ben vagy hívd az ügyfélszolgálatunk telefonszámát.
"Időpontot szeretnék foglalni!"
Időpontot kizárólag a foglalási rendszerben tudsz foglalni, telefonon nem! Kivételt képez, amikor megjelenik a főoldalon, hogy “telefonos operátorunk MOST elérhető”.

Az online foglalás nincs regisztrációhoz kötve. Nyomon tudod követni az időpontjaidat, és szükség esetén törölni is tudod őket. Azt, hogy az adott napra van-e szabad időpont, a rendszerben meg tudod nézni. Az ügyfélszolgálatos kolléga sajnos nem tartózkodik állandó jelleggel a számítógép előtt, így egyszerűbb, ha rákukkantasz a foglalási rendszerre.
"Maratoni, 120 perces szabadulásra jönnénk!"
Ha keveslitek az 1 órás játékot (ami sokszor előfordul), lehetőség van maratoni, 120 perces "szabadulásra" is. Ha maratoni szabadulásra szeretnétek jönni, foglaljatok 1-1 db, egymás utáni időpontot. (Pl. az egyik pályára 16:00-ra, a másikra pedig 16:45-re). Emiatt nem vonunk le időt, 60-60 percetek lesz mindkét pályára (a negyedórás foglalás-eltérés ebben az esetben nem érint titeket).

Árak:
5 920 Ft/fő
Ezek az árak a szimpla árak duplái, 10% kedvezménnyel.
"Érdekel a franchise csatlakozás"
Vállalkozásunk már 3 kontinensen képviselteti magát. A részletekért várjuk megkeresésed az info@paniqszoba.hu címen!

NEM TALÁLTÁL VÁLASZT A KÉRDÉSEDRE?
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ELÉRHETŐSÉGEINK BÁRMELYIKÉN!

AHONNAN ISMERŐSEK LEHETÜNK

A közelmúltban rólunk megjelent cikkek, videók.
VIGYÁZAT! Elolvasásuk ronthat a játékélményen egy-egy megemlített feladat elárulása végett...

Kövess minket!

Partnereink

PÁNiQ-SZOBA © 2012-2019 - Minden jog fenntartva!
Webdesign: Indie Creative Lab, Programozás Kravinskiy.COM